Pasta met tomatensaus, gehakt en courgette
Hoofdgerecht voor 4 personen
Wat heeft u nodig?
• 2 courgette
• 500 gram rundergehakt
• 1 grote ui
• 2 á 3 teentjes knoflook
• Pasta (naar keuze)
• Bouillonblokje
• Italiaanse kruiden
• 1 blik gepelde tomaten (stukken)
Bereiden:
- Zet alvast een pan water op om de pasta in te koken.
- Doe boter in de pan, fruit het uitje en de knoflook.
- Bak het gehakt rul en gaar.
- Doe de blikken tomaat erin en eventueel nog een scheutje water.
- Voeg een kneepje bouillon en de kruiden toe.
- Snijd de courgette in blokjes en voeg aan de saus toe.
- Laat ca. 20 minuten sudderen totdat het een mooie sausdikte heeft.
- Voeg peper en zout naar smaak toe. Kook de verse pasta beetgaar.
Bereidingstijd: ± 30 min.